LA JUNTA DIRECTIVA

President

Josep Maria Gornals Montguió

Tarragoní de soca-arrel, de la part alta, esportista de ben jove, amb un intens passat al món del futbol i més endavant, atletisme i futbol-sala, ho canvia als anys vuitanta per la bicicleta, tant de muntanya com de carretera. En aquesta darrera vessant es pot destacar, la participació en la maratoniana París-Brest-París, amb les marxes de resistència prèvies per poder ser-hi admès i també la Madrid-Gijón-Madrid, així com segon classificat nacional en la presencia a les marxes cicloturistes més emblemàtiques del calendari nacional. El seu passat professional en el món del comerç, l’hi dóna una gran capacitat de tracte amb la gent i que unit a la seva natural bonhomia, fa que des de la seva vocalia a la junta del Club l’any 2008 i, la posterior presidència, el 2011,malgrat l’esgotament de mandat reglamentari, la massa social el continua assenyalant i escollint al capdavant del Club. Activitats diverses (el seu lema es «fes esport, fes salut»), unes finances sanejades, magnifiques relacions amb espònsors i col·laboradors i sempre pensant en fer-ne «alguna de nova», són els seus actius més destacats.

Vice President

Josep Maria Barba Labata

Secretari

Carles Burgasé Rabinad

TRESORER

Josep J. Pena Vernet

VOCALS

Josep Font

Sílvia Peña

Anselm Batalla

Amat Carrion

ELS NOSTRES PATROCINADORS

Molts dels assoliments i avanços que a poc a poc s’han aconseguit durant aquests anys, no haurien estat possibles de no ser per les empreses
i entitats col·laboradores. El seu suport i patrocini ens han permès pedalar més fort i marcar-nos objectius més ambiciosos.
A totes elles i a les quals se sumaran segur, el nostre agraïment per confiar en nosaltres.