BENVINGUTS AL Club Ciclista Tarragona

Activitats i Notícies

35a MARXA SANT MAGÍ-BALNEARI DE CARDO

Aquest dissabte, el Club Ciclista de Tarragona s’ha desplaçat en tren, per visitar els espectaculars paisatges de la Ribera d’Ebre, el Priorat i Baix Camp, coincidint amb  la «35a Marxa Sant Magí».

Una ruta dividida en quatre etapes, que comença en l’estació de ferrocarril en Tarragona amb el desplaçament fins a Mora la Nova, i fer l’ascens al «Balneari de Cardó».
Aquesta ha estat la 1a sortida en tren del club, sent una experiència agradable i reconfortant, estalviant-nos molts quilòmetres i així fer turisme per la nostra demarcació.

La 1a etapa s’inicia des de Mora la Nova baixant fins a Rasquera, on hem pres un café per fer front a la coronació del Cardó. És a partir d’aquest punt on comença a augmentar la dificultat, 7 km amb rampes destacables.

Després de coronar, hem posat en marxa la 2a etapa de la marxa, desfent part del camí fins a connectar amb la C-44, iniciant el coll de Fatxés que ens portaria a Tivissa.

Malauradament, la 3a etapa de la marxa, l’hem hagut de variar per la pluja i hem seguit pel recte fins coronar coll de Fatxes, baixant per Vandellos fins a Hospitalet….

A l’Hospitalet ens esperava un dinar de germanor organitzat pel club, per fer front amb garanties de la 4a i última etapa fins a arribar a Tarragona.

El temps finalment ens ha respetat força hi hem pogut gaudir d’una bona diada en el #DiaMundialDeLaBicicleta